Is Lucovitaal het beste collageen poeder?

Een goed collageen poeder is een combinatie van collageen, hyaluronzuur en vitamine C. Het helpt je huid gezond te houden Ondersteunt aanmaak van collageen en vochthuishouding van je eigen huid. Ook gehydrolyseerd collageen (Collageen type I) is goed. Gehydrolyseerd collageen wordt namelijk sneller door het lichaam opgenomen Ondersteunt de botten, tanden en huid. Lucovitaal collageen is een mooie combinatie van collageen, hyaluronzuur en vitamine C.

Lucovitaal collageen ondersteund

Lucovitaal collageen ondersteunt het vernieuwingsproces van je huid om deze stevig en soepel te houden. Dat is belangrijk want vanaf het 25e levensjaar wordt collageen minder in het lichaam aangemaakt. Hyaluronzuur is trouwens een lichaamseigenstof die geproduceerd wordt om de collageen aanmaak en de vochthuishouding van de huid te ondersteunen. Vitamine C is hierbij van belang voor de vorming van collageen in je lichaam.

Goed collageen supplement

De grote vraag is natuurlijk, welk collageenpoeder is het beste in Nederland? We hebben ze getest op smaak, effectiviteit, prijs en kwaliteit en vinden Lucovitaal zeker een goed collageen supplement.

Waarom collageen poeder?

Collageen is de meest voorkomende, en één van de belangrijkste, proteïne in ons lichaam voor onder andere je botten en gewrichten en dankzij collageen poeder zijn de collageenniveaus perfect als je ouder bent want zoals gezegd vanaf je 25e neemt de natuurlijke productie van collageen in je lichaam af en kan Lucovitaal collageen poeder op je lijstje must have supplementen.

Beste collageen supplement

Dan de volgende vraag, welk collageen poeder is perfect en dus het beste voor jou? Wil je bijvoorbeeld een vegan of dierlijke variant en neem je liever een poeder, pil of capsule? Om je te helpen vergelijken heb ik tientallen soorten poeders en tabletten vergeleken op zoek naar het best geteste collageenpoeder.

Wat is Lucovitaal Collageen Poeder?

Collageen is dus het meest voorkomende eiwit in je lichaam dat onder andere zorgt voor sterke botten, een strakke huid (dus minder rimpels) maar ook gezond haar, soepele spieren en gewrichten, sterke tanden en nagels. Collageen is echt key hiervoor en Lucovitaal collageen kan hierbij helpen.