Rijlessen volgen bij Rijschool Utrecht

4 jaar geleden was ik voor het eerst gestart met het volgen van rijlessen. Het was echt geweldig. Lekker rijden in een autootje, daar kan ik van genieten. Ik was toen 19 jaar, en wilde mijn rijbewijs gaan behalen.

Want het rijbewijs hebben geeft een hoop vrijheid. Dat leek mij wel wat. Ik had behoorlijk gespaard voor het rijbewijs door in de zomervakantie niet op vakantie te gaan met de buren, en meer te gaan werken. Ik had er veel zin in gekregen. Er was zelfs nog wat spaargeld over om een auto te kopen nadat ik eindelijk mijn rijbewijs had gehaald bij Ik had een kleine Fiat op het oog. Ik had diverse autorijlessen gevolgd, en moest mijn theorie gaan halen.

Leren voor theorie

De voorbereiding was gewoon goed, ik had zelfs les in de theorie gekregen. In de avond een paar lessen volgen bij mijn Utrecht Rijschool. Best wel handig. Ook online heb ik nog veel geoefend voor de theorie. Het theorie examen heb ik toen niet verkregen, ik was te zenuwachtig. Nog maar een keer doen dacht ik, helaas zonder succes. Toen ben ik het jammer genoeg een beetje kwijtgeraakt, en ook niet verder gegaan met de rijlessen. kwijt. Een groot deel van het geld dat ik op mijn rekening had, heb ik ook verbruikt aan andere dingen.

Er is een jaar om, en ik ga nu weer rijlessen volgen.Het volgen van een spoedcursus lijkt mij echt wat. Het lijkt mij wel wat, zeker aangezien er ook extra inzicht voor het theorie zal zijn. De tijd is nu echt aangekomen om het rijbewijs B te gaan behalen. Alhoewel deze spoed cursus wat prijziger is, lijkt het mij een goede investering. Halverwege stoppen met de autorijlessen is nu zeker geen mogelijkheid meer voor me.Het is nu tijd voor stappen, dat rijbewijs B moet gehaald worden. Over een poosje lees jij meer over mijn perikelen over het rijbewijs.